RSB Nurmijärvi etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja pelattava sarja 5D / 6D. Joukkueeseen kuuluu 58 jäsentä ja kalenterissa on 55 tulevaa treeniä tai peliä.

Jos salibandyn harrastaminen Nurmijärvellä kiinnostaa niin otappa yhteyttä. Reenaamaan pääsee usein ja kausimaksut on edulliset! Hyville tyypeille on aina tilaa.

Kaudella 2017-2018
RSB 1 jatkaa 5div
RSB 2 jatkaa 6div
RSB 3 aloittaa 5div.
Varsinkin kolmosjoukkueeseen etsitään muutamaa pelimiestä hyökkäykseen ja puolustukseen.

Etsimme kasvavaan seuraan myös sopivia valmentamisesta ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Antti Tuominen
0504104762

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty alle minuutti sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
RSB Nurmijärvi: kokoonpano